+60 17-633 3644 operation@kingsckt.com

Tips yang pertama kena amalkan selalu.

 

Tips 1: Kawan yang banyak songeh ni wajib ditinggalkan 

Betul tak? Dah banyak sangat cekadak, itu tak boleh, ini tak boleh. Semua benda tak elok. Say ‘bye-bye’. Tak pening-pening kepala nak fikir diri dia je.

Tip  2: Kawan yang bawa beg macam nak pindah rumah 

Kawan yang bawak banyak beg macam nak cuti atau nak pindah terus, memang akan ada masalah. Akhirnya korang terjebak dan pastinya habis masa nak pikul beg dia jer.

Tips 3: Kawan yang suka pot pet 

Kalau ada jenis nih sometime die okay. Kalau tak ada, sunyi tapi kalau yang over dan palatao tu dah boleh fikir tak payah bawa. Kalau jenis tak cepat sentap, boleh membahan pun kalau dia tak ada pun sunyi jugak. 

Tip 4 : Kawan yang gila-gila pun elok dijadikan geng travel 

Kebanyakan yang gila-gila ni pun kebanyakkan jenis berani redah orang kata. Geng macam nih perlu ada.

Tips 5 : Kawan yang pandai urus duit 

Kawan yang jenis macam ini adalah spesis yang wajib dibawa. Di samping pandai manage duit, make sure dia pandai nasihat korang kot-kot kalau dilanda histeria nak beli macam-macam, pantang nampak itu ini. Di boleh jadi penasihat gitew! 

Tip 6 : Jangan tinggalkan kawan kuat makan 

Tipu kalau korang rasa tak seronok bawa kawan-kawan semacam ini keluar berjalan. Tambahan, kita pulak jenis tak makan banyak. Tengok diorang makan pun dah mampu membuat kita berasa kenyang. 

Ada ke kawan-kawan macam nih? Jom ajak kawan-kawan bercuti dan travel ke Port Dickson.

Dah penat berjalan, ajak diorang ke King’sCKT , boleh lepak-lepak sekali dekat sini. Sesuai untuk mereka yang mencari port lepak .

King’s Char Kuey Teow | Port Dickson

 

Share This