+60 17-633 3644 operation@kingsckt.com

Pernah makan Char Kuey Teow Sotong? Sama ke?

Menu Istimewa Sempena Bulan Ramadhan ini, kami hidangkan anda semua dengan Sotong Bakar King’s. Tapi, sama ke macam Char Kuey Teow Sotong? TIDAK SAMA! Sotong Bakar King’s diperap khas dengan sos istimewa daripada Chef King’s Char Kuey Teow. Kemudian, dibakar sempurna sehingga terasa sambal istimewa ini meresap kedalam sotong.

Jom kita tengok apa yang terdapat dalam hidangan Sotong Bakar King’s! ?‍?

 

King’s CKT terkenal dengan CKT Sotong. Kerana sotongnya yang besar, lembut dan fresh. Untuk Menu Bulan Ramadhan ni, mesti lagi best dapat makan dengan ulam-ulam dan nasi. Pergh! Meleleh air liur macam ni. Antara hidngan yang ada di dalam set ini adalah Jasmine rice, Grill Spicy Marinated GIANT SQUIDSet Ulam-ulaman, Crispy Bean curd, Tempe dan Soup.

Nak tahu apa lagi yang ada dalam menu set grill platter ni? Teruskan follow kami oke. Dengan set grill platter ini juga, korang berpeluang menanangi hadiah duit raya dari kami.

 

Jangan lupa subscribe Youtube Kingsckt dan nantikan video-video yang menarik daripada kami. Klik icon di bawah dan description kami untuk terus ke Facebook, Website dan Instagram kami.

Share This