+60 17-633 3644 operation@kingsckt.com

Lain macam kan ?! admin pun pernah ride dengan geng-geng time study dulu. Tu yang tahu sikit-sikit ayat-ayat geng motor nih.

‘Once  everything is ready, kita start 2 tayar golek sesama’ biasanya itulah yang geng-geng ride motor 2 tayar digolek-golek bersama.

Siapa jer tak pernah ada kenangan lalu kat sini. Yang pernah datang ke highway ini pastinya tidak akan pernah lupa jalan highway Seremban-Port Dickson ini. Anggaran jarak kira-kira 25 km dari tol Mambau dan sepanjang highway ini dikelilingi tanaman pokok sawit.

Apa kenangan korang bila melalui highway ini?Pastinya ada 1001 cerita kenangan atau memori yang korang tak boleh lupakan terutamanya geng-geng ride kan?

Tak kurang juga, yang datang dengan kumpulan kereta, pastinya jalan highway ini sentiasa dipenuhi dengan jenama kereta buatan tempatan dan juga dari luar negara.

Tambahan pula Port Dickson menjadi lokasi tumpuan orang awam yang datang bercuti ke sini bersama ahli-ahli keluarga, kawan-kawan dan kenalan rapat.

Geng Pagi Hot (GPH) dan geng #ysuku jelajah ride ke King’sCKT, Port Dickson.

Korang juga boleh lihat dan sematkan logo-logo kumpulan di sini sebagai tanda anda telah hadir ke King’sCKT.

Mercu tanda bila sampai ke Port Dickson.

Port Dickson yang terletak di Negeri Sembilan sentiasa menjadi bandar pantai yang sering dikunjungi oleh orang-orang awam terutama kumpulan-kumpulan motor atau kereta.

Korang tahu tak Negeri Sembilan adalah negeri ’Bahagia’ di Malaysia 2021?  Sumber ini adalah sahih dan diperolehi dari Plan Malaysia; Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan, Datuk Dr Razali Ab. Malik

Tidak hairan, kenapa Port Dickson jadi tumpuan pada setiap hari.

Di sepanjang highway menuju ke  Port Dickson, korang pasti terlihat signboard besar budak comel sedang makan char kuetiau. Jangan lupa singgah ke King’s Char Kuey Teow taw. Port lepak yang menjanjikan

  1. Tempat yang luas lagi selesa.
  2. Parking yang banyak.
  3. Variasi makanan
  4. Layanan dan servis yang terbaik
  5. Suasana yang santai dan chill

Korang yang dah  ride jauh-jauh, boleh singgah ke King’sCKT sambil menghilang penat dan mengisi perut.

Layari https://linktr.ee/kingsckt untuk sebarang pertanyaan atau info lanjut.

Share This