+60 17-633 3644 operation@kingsckt.com

Feedback dari customer kali ini memang DI LUAR JANGKAAN!! 

“Makanan yang terbaik saya pernah cuba di Malaysia”

Itu adaalah feedback seorang pelanggan kami daripada Ipoh, En. Mukhlis Abd Rahman. Kali ini, kami akan kongsikan beberapa feedback daripada customer.

Setelah membuat beberapa temu bual bersama pelanggan, kami mendapati ramai juga yang pernah datang ke King’s Char Kuey Teow. Ada yang datang lebih beberapa kali. Selain daripada itu, komen daripada pelanggan membuatkan kami TERKEJUT! 

Ada yang yang datang dari Ipoh, Kuala Lumpur dan Johor, untuk menikmati makanan dan suasana disini. Ada juga yang datang untuk bercuti di Port Dickson. Pada musim cuti sekolah ini, Port DIckson adalah antara pilihan yang terbaik,

Pelbagai Kemudahan Disediakan

Selain dari sajian makanan yang terbaik, suasana juga menjadi tarikan disini. Kami juga menyediakan pelbagai kemudahan. Antaranya adalah seperti surau, tandas dan parkir.

Kami juga mempunyai tapak parkir kereta yang luas. TIada masalah untuk mencari tempat parkir ketika sampai di restoran kami. Tambahan pula, kami ada persembahan busking pada setiap hari Jumaat dan Sabtu. Kumpulan busker yang berbakat ini akan menghiburkan malam anda di King’s Char Kuey Teow.

Suasana di King's Char Kuey Teow

Kami sangat menghargai kedatangan anda semua. Semoga dapat berjumpa lagi di masa akan datang. Kepuasan dan keselesaan pelanggan adalah keutamaan kami.

Teruskan mengikuti laman sosial kami. Kami akan beritahu tentang PROMOSI HEBAT 2019 yang akan datang. Caranya mudah sahaja. Makan di KING’S CHAR KUEY TEOW dan SCAN QR CODE yang tertera. 

Jadi apa tunggu lagi? Jom ajak yang tersayang dan kawan-kawan datang ke Restoran King’s Char Kuey Teow. Keenakan makanan kami pasti akan membuat korang tak cukup satu pinggan. ???????

Untuk DELIVERY dan TEMPAHAN, boleh dibuat melalui Whatsapp, Facebook dan Official Website.

Whatapps : ☎ http://kingscharkueyteow.wasap.my/
Lokasi : ?http://bit.ly/mapsKingsCharKueyTeowPD
Website : ? https://kingsckt.com/
Facebook : ? https://www.facebook.com/kingsckt/
Instagram : ? https://www.instagram.com/kingsckt/

Share This