+60 17-633 3644 operation@kingsckt.com

Kenapa pilih jalan susah bila diri tengah susah?

Kami faham apa yang anda lalui bila terlalu sibuk. Kadang-kadang diri sendiri pun tidak terurus. Apatah lagi masa untuk manjakan diri dengan makanan. Menjadi satu masalah bila nak beli makanan di luar ataupun tiada tenaga untuk beli barang dapur dan masak.

Sebab itulah kami adakan servis DELIVERY untuk menyelesaikan masalah anda semua. Banyak benda korang boleh jimat jika menggunakan servis delivery ni.

 

5 Kebaikkan Menggunakan Food Delivery Service

1. Jimat Masa

Nak hadap sesak jalan raya dan nak tunggu isteri dan anak-anak bersiap mesti memakan masa kan? Sampaikan tak ada mood nak makan bila banyak masalah. Berbeza kalau menggunakan servis delivery. Anda tidak perlu bersiap. Cukup hanya sarung kain pelikat bagi lelaki dan sarung tuala di kepala bagi perempuan untuk mengambil makanan di depan rumah.

 

2. Jimat Duit

Minyak sekarang pun makin mahal. Nak keluar rumah pun rasa malas sangat. Nanti dah keluar rumah mesti ada benda lain nak beli, dah membazir kat situ. Sebab itulah servis delivery dapat jimatkan kos untuk anda makan. Tak perlu duit minyak dan tol. Cukup sekadar RM3.00 untuk food delivery service charge.

 

3. Tak Perlu Acah Ayu Dan Macho

Letih kadang-kadang mengunyah perlahan-lahan, sambil menjaga adab ketika makan di luar. Berbeza kalau makan di rumah sambil tengok TV. Makan daging kambing sambil gunakan dua belah tangan dan comot-comot pun tak kisah. Perut kenyang, hati pun senang. Kalau makan di luar, mesti ada isi-isi kambing di tulang tak dapat nak habiskan guna sudu garpu.

 

4. Waktu Rehat Lebih Panjang

Kalau dah sampai rumah dari balik kerja mesti letih kan. Malas nak keluar rumah dah. Nak rehat terus. Tapi lapar. Masa ini la paling sesuai anda nak gunakan servis delivery. Hanya tunggu makanan sampai depan rumah je. Sama juga dengan student yang penat buat assignment dan lewat dah nak keluar beli makanan. Tunggu dalam 30 minit, makanan ada depan rumah.

 

5. Tak Perlu Memasak

Benda yang paling leceh nak buat bila lapar. Nak masak pun pakai tenaga. Kalau barang dapur tak ada nk kene beli pulak. Kan best kalau makanan tu terus siap je. Anda mengalami masalah macam ni? Sebab itu lah wujudnya seorang insan bernama Rider Delivery untuk selesaikan masalah anda. Biar rider delivery tu masakkan untuk korang. Tak payah nak kemas dapur dan basuh pinggan semata-mata nak goreng telur je.

 

Kalau anda nak makanan terus sampai ke rumah, Whatsapp kami di nombor +607 633 3644 untuk order makanan kegemaran anda. Tak sampai 30 minit, rider food delivery kami sudah ada depan rumah. Tak tahu nak pesan apa? Boleh tengok menu kami di sini Menu King’s Char Kuey Teow

 

Jangan lupa subscribe Youtube Kingsckt dan nantikan video-video yang menarik daripada kami. Klik icon di bawah dan description kami untuk terus ke Facebook, Website dan Instagram kami.

Share This