+60 17-633 3644 operation@kingsckt.com

Bulan Puasa Ni Kalau Tak Makan Makanan Grill Tak Sah!

Mesti ramai dah terfikir nak beli juadah berbuka di Bazaar Ramadhan kan? Dalam seronok membeli, mesti ada juga yang suka membazir. Ish2! Kenapa perlu membazir kalau boleh berjimat betul tak? King’s Char Kuey Teow nak payung korang semua Menu Baru Sempena Bulan Ramadhan ini. Sambil makan, sambil menang duit raya. Nak tak?

 

PROMOSI RAMADHAN PADA TAHUN 2019 KALI INI BERTEMAKAN MASAKAN GRILL ATAU BAKAR.

 

1. IKAN TALAPIA BAKAR

King’s CKT kini kembali dengan IKAN BAKAR! Istimewa sempena bulan ramadhan ini, kitorang sajikan Ikan Talapia Bakar untuk korang. Antara hidngan yang ada di dalam set ini adalah Jasmine rice, Crispy Pomfret Fish, Set Ulam-ulaman, Crispy Bean curd, Tempe dan Soup. 

 

2. RUSUK KAMBING BAKAR

Kambing bakar ni kalau pekena masa bulan puasa memang masyuk! Selalu makan dengan Char Kuey Teow, kalini kitorang bagi nasi pulak. Yela, seharian tak makan nasi kan. Antara hidngan yang ada di dalam set ini adalah Jasmine rice, Grill Classic Spice Marinated Lamb ShoulderSet Ulam-ulaman, Crispy Bean curd, Tempe dan Soup. 

 

3. SOTONG BAKAR KING’S

King’s CKT terkenal dengan CKT Sotong. Kerana sotongnya yang besar, lembut dan fresh. Untuk Menu Bulan Ramadhan ni, mesti lagi best dapat makan dengan ulam-ulam dan nasi. Pergh! Meleleh air liur macam ni. Antara hidngan yang ada di dalam set ini adalah Jasmine rice, Grill Spicy Marinated GIANT SQUIDSet Ulam-ulaman, Crispy Bean curd, Tempe dan Soup.

 

4. AYAM BAKAR

Percayalah, korang akan ratah ayam bakar ni. Sebab, ayam bakar ini besar. 1/4 bahagian ayam. Dengan perapan rempah yang sempurna, mesti buatkan korang lupa ayam bakar Bazaar Ramadhan. Antara hidngan yang ada di dalam set ini adalah Jasmine rice, Ayam BakarSet Ulam-ulaman, Crispy Bean curd, Tempe dan Soup.

5. DAGING BAKAR KING’S

Siapa pernah rasa daging bakar king’s confirm melekat di ingatan. Dengan daging yang lembut, rempah yang diperap dengan sempurna membuangkan rasa dia UMPHH!! Antara hidngan yang ada di dalam set ini adalah Jasmine rice, Famous Thai Grilled Beef Spicy DipsSet Ulam-ulaman, Crispy Bean curd, Tempe dan Soup.

 Jadi, mana satu pilihan hati korang? Sebelum korang pilih menu favorite korang, tengok dulu video dibawah.

 

Wow! Mengasyikkan bukan? Ini adalah set grill platter yang boleh dimakan untuk 2-4 orang. Nak tahu apa ada dalam menu set grill platter ni? Teruskan follow kami oke. Dengan set grill platter ini juga, korang berpeluang menanangi hadiah duit raya dari kami.

 

Jangan lupa subscribe Youtube Kingsckt dan nantikan video-video yang menarik daripada kami. Klik icon di bawah dan description kami untuk terus ke Facebook, Website dan Instagram kami.

Share This