/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));
+60 17-633 3644 operation@kingsckt.com

Ayam bakar yang sangat menggugat iman bulan puasa ni!

Mesti ramai dah terfikir nak beli juadah berbuka di Bazaar Ramadhan kan? Terbayang ayam golek, ayam percik dan bermacam-macam jenis ayam ada. Tapi hanya di King’s Char Kuey Teow, korang boleh dapatkan Ayam Bakar yang  diperap dengan perapan rempah yang istimewa dan sempurna. Jom tengok video ni.

 

Wow! Mengiurkan bukan? Percayalah, korang akan ratah ayam bakar ni. Sebab, ayam bakar ini besar. 1/4 bahagian ayam. Dengan perapan rempah yang sempurna, mesti buatkan korang lupa ayam bakar Bazaar Ramadhan. Antara hidngan yang ada di dalam set ini adalah Jasmine rice, Ayam BakarSet Ulam-ulaman, Crispy Bean curd, Tempe dan Soup.

Nak tahu apa lagi yang ada dalam menu set grill platter ni? Teruskan follow kami oke. Dengan set grill platter ini juga, korang berpeluang menanangi hadiah duit raya dari kami.

 

Jangan lupa subscribe Youtube Kingsckt dan nantikan video-video yang menarik daripada kami. Klik icon di bawah dan description kami untuk terus ke Facebook, Website dan Instagram kami.

Share This