+60 17-633 3644 operation@kingsckt.com
Restoran Kings Char Kuey Teow, merupakan antara restoran yang perlu anda lawati jika datang di Port Dickson. Antara yang menariknya mengenai restoran kami adalah hidangan-hidangan di restoran kami yang lazat dan terbukti menjadi pilihan ramai apabila datang di sini. Lihat antara 3 menu yang menjadi pilihan pelanggan kami apabila datang ke Restoran Kings Char Kuey Teow.

1. Char Kuey Teow Kambing

Antara menu yang paling laris di kedai kami semestinya Char Kuey Teow Kambing. Kami menyediakan menu yang fresh setiap hari buat semua pengunjung yang hadir ke kedai kami.

Bagi anda yang hadir ke kedai kami, anda wajib cuba menu ini.

Komen pelanggan yang pernah merasai menu Char Kuey Teow Kambing kami:

 

2. Char Kuey Teow Sotong 

Jika anda kelaparan dan seharian tidak makan kerana sibuk berjalan di Port Dickson. Anda boleh menikmati Char Kuey Teow Sotong. Kami menyediakan 2 sotong bersaiz XL untuk anda dan portion yang sangat  besar pasti membuatkan anda kenyang.

Dihidang bersama nasi goreng, sausage grill, lamb chop dan juga steak. Semestinya membangkitakan selera anda selepas seharian berjalan di sekitar Port Dickson.

 

3. Char Kuey Teow Seafood

Char Kuey Teow Seafood antara hidangan tradisi di sini. Ramai yang sudah mencubanya dan ada yang sampai bungkus bawa pulang ke rumah.

Di hidang bersama udang dan kupang segar yang begitu manis. Ada pasti termimpi-mimpi setelah mencubanya.

 

Testimoni Pelanggan

Antara menu lain

Selain daripada tiga menu di atas kami juga mempunyai menu lain di sini. Lihat menu lain yang kami sediakan di restoran kami.
Share This